Body

Body

 

What's your challenge?

Groepslessen
Figuurtraining: Je houdt van een mooi gevormd lichaam en wil hier ook denodige inspanningen voor doen? Dan is figuurtraining zonder meer je ding. Geschikte spierverstevigende oefeningen maken van je 4 B’s -billen, benen, buik en borstenlichaamsdelen met mooie, strakke vormen.

Circuit workout - GRIT: Interval training waarbij je snel je conditie verbetert, je snelheid verhoogt en heel veel calorieën verbrandt. Je doet veel oefeningen met je eigen lichaamsgewicht en met gebruik van materialen. De oefeningen zijn eenvoudig en makkelijk te volgen, maar het is wel intens! De workout is wetenschappelijk onderbouwd en uitgebreid getest. En het beste van alles: je behaalt de resultaten waar je naar op zoek bent.

Fatburning: Een intensieve les waarin je zowel conditietraining als spierverstevigende oefeningen mag verwachten. Je vindt hier een basis van aërobic - step en cardio moves terug.

Total bodyworkout: combinatie van fatburning en figuurtraining, een les voor jong en oud waarbij een coach met je meetraint en het beste uit jezelf haalt.

Step: In deze les wordt eerst aan de conditie gewerkt. Met een eenvoudige choreografie gaat het steeds weer de step op en af. Zo gaan we lekker zweten en hebben we een optimale vetverbranding.

Bekijk hier onze folder voor de uren en de prijzen


What's your challenge website

Voor meer info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Habbit

Over ons

Habbit is een kapsalon, vergezeld van een bar, tattoo-shop, kledij en body training lessen

Adres

Leopoldstraat 55b

2280 Grobbendonk

+32 (0)14 89 35 20

Open op

Maandag - Vrijdag:
09u - 18u 

Zaterdag:
08u - 16u

Zondag: 
Gesloten

Elke 2de donderdag v/d maand:
09u - 22u